.

L’Associació Espanyola de Experts Científics en Turisme va celebrar els passats 12 i 13 de novembre de 2020 la XXI edició del congrés de turisme.

Aquest congrés s’havia de celebrar a Salamanca, però degut a la pandèmia es va fer en format online.

En Gaspar Berbel Giménez, membre del grup Aptabel i professor-investigador de la universitat EUMediterrani (adscrita a la UdG), va presentar una comunicació sobre creativitat-innovació dins el sector de la restauració, titulada “CREATIVIDAD E INNOVACIÓN EN LA RESTAURACIÓN. EFECTOS Y CONSECUENCIAS DE LA COVID-19”.

Dins una perspectiva prospectiva post COVID-19, i des de la situació actual, va parlar de què és la creativitat i la innovació, com s’han abordat aquests conceptes dins la restauració, com s’articulen els processos creatius dins el camp del màrqueting i les xarxes de relació amb els clients. També va repassar experiències innovadores, com les propostes del Bullifundation, el fenomen ghost o dark kitchens, els influencers dins el món de la cuina, l’efecte dels programes de cuina a la TV, la co-creació… entre d’altres.

Qualsevol persona o entitat interessada en aquest anàlisi pot contactar amb l’autor (bel@aptabel.com) o a la pestanya CONTACTE de la web.

Aquí podeu trobar el Programa del Congrés.

Publicado en: 22 de enero de 2021 / Categorías: Sin categoría /

Suscríbase para recibir nuestras últimas noticias

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Puede ver nuestra Política de privacidad.